Onze badwanden

Op zoek naar een ideale oplossing voor een kleine badkamer? Dan kan u best aan het combineren gaan, zeker als u de kosten zo laag mogelijk wenst te houden. Een goed voorbeeld van een combinatie is een badwand. Hebt u al een bad of gaat u er eentje plaatsen, dan is een badscherm de oplossing om van uw bad ook een douche te maken. Denk maar aan ruimtebesparing, lichtinval en besparing van vloeroppervlak. Het staat bij veel mensen mooi.

Maar ook naar kosten toe is het aan te raden. Zo heeft u een bad en douche in één. Neem een kijkje op Douchecabine.be en scroll door het aanbod badwanden.

Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 159,00.Huidige prijs is: € 134,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 199,00.Huidige prijs is: € 179,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 299,00.Huidige prijs is: € 245,00.
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 255,00.Huidige prijs is: € 199,00.
Bekijk

Badwanden van de beste kwaliteit

Alle artikelen die u kan vinden op Douchecabine.be zijn van de beste kwaliteit, dat garanderen we u. Veiligheidsglas van badschermen heeft een extra harding en is zeer uitvoerig getest volgens de laatste veiligheidseisen. Dankzij het slimme ontwerp van een badwand kan u deze zonder veel werk monteren aan uw bad, u hoeft uw badkamer niet volledig uit te breken hiervoor. U hoeft ook niet lang te wachten op de levering, want vandaag bestellen is morgen al installeren, dus met wat meeval kan het snel gaan. Als u werken uitvoert aan een badkamer dan wil u dat snel klaar hebben, om uw douche direct te kunnen gebruiken.

Door de afscherming van uw badkuip zal u geen nattigheid meer merken op de vloer van uw badkamer, het spatten is dus achter de rug. Niet meer elke keer schoonmaken of schimmel moeten verwijderen. U kan met een gerust hart uit het bad stappen zonder uit te glijden. Zowel voor jong als oud is dit een extra gemak.

Alle badwand modellen

Douchecabine.be bevat een groot aanbod aan verschillende badwand modellen. U kan kiezen tussen verschillende afmetingen, of het aantal onderdelen waaruit de badwand bestaat. Er zijn modellen met een enkele glasplaat, maar ook modellen met twee, drie of vier onderdelen. Zo heeft u verschillende manieren om de badwand weg te klappen of te schuiven. Wat maakt dat u nog meer gemak heeft bij het in- en uitstappen. Sommige badwanden zijn uitgerust met een liftscharnier, een stukje techniek waarmee u het badscherm kan tillen tijdens het scharnieren. Zo gaat de rubberen bescherming langer mee die onderaan de glasplaat vast hangt.

Bij elke badwand kan u kiezen welk zijde van het bad u neemt om op te installeren. Dit hangt af van waar uw kraan en douchekop staan. Naar installatie en uitzicht toe kan u kiezen tussen een rechte of afgeronde hoek, zodat het in de stijl van uw badkamer past. Alle materiaal om te bevestigen is meegeleverd, zodat u snel aan de slag kan om zelf te installeren. Bij vragen kan u altijd contact nemen, een medewerker helpt u verder met professioneel advies. Binnenkort geniet u van een nette badkamer, zonder rondspattend water!