U kijkt naar

Onze douchebakken

Installeer een douchebak volledig zelf, het is niet zo moeilijk. Met de producten van Douchecabine.be kan u direct aan de slag. Bij ons zijn een grote voorraad met onderdelen, materiaal en complete pakketten te vinden.  Bij dit soort klussen is een goed begin van groot belang, u wil een douchecabine die mooi staat en handig in gebruik is. Via de webshop ziet u een groot assortiment aan douchebakken, die u kan selecteren op maat, materiaal en soort. Om alles goed op mekaar af stemmen moet u enkele zaken in het achterhoofd houden, we helpen u graag verder met de realisatie ervan.

Sale
Vanaf:  115,00 Vanaf:  99,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  137,50 Vanaf:  117,50
Bekijk

De juiste douchebak kiezen

Meten is weten, ook met een douchebak. Voor een mooi eindresultaat te bekomen kan u best alles goed opmeten en beslissen waar de bak precies moet komen. Bij een grote badkamer zijn er meer mogelijkheden dan bij een kleine badkamer. Maar dat wil niet zeggen dat er daarom minder te kiezen is. Er zijn voldoende douchecabines te vinden die in een hoek geplaatst kunnen worden. Dat is altijd een goede keuze om een ruime instap te behouden en de ruimte van de badkamer optimaal te benutten. Het zal u ook werktijd besparen, want twee wanden zijn al aanwezig in de hoek van een badkamer.

Douchebak in alle vormen

Als u een kijkje neemt op de webshop dan ziet u al een basis aanbod van vormen. Maar uw wensen kunnen iets anders verwachten. Er zijn dan ook andere vormen aanwezig, waaronder: kwartronde, vierkante, rechthoekige en zelfs vijfhoekige douchebakken. De vorm van een douchebak is belangrijk, maar ook het materiaal speelt een rol. U kan een selectie vinden in stevige acryl of duurzame natuurstenen douchebakken.
Er zijn enkele verschillen op te merken tussen vlakke douchebakken en opbouw modellen. De verhoogde opbouw modellen beschikken over volledig weggewerkte en verstelbare pootjes. Na plaatsing zijn deze dus onzichtbaar. De poten moeten de stabiliteit verzekeren maar ook de douchebak waterpas houden. We leveren trouwens alles uit voorraad en steeds verzendkosten inbegrepen in de prijs, geen verrassingen dus.

Alles van materiaal

Beslist u om een douchebak direct op de vloer te plaatsen, dan hebt u nog extra materiaal nodig om dit te verwezenlijken. Ook daarvoor kan u terecht bij Douchecabine.be. Denk maar aan douchegoten, afvoeren en dergelijke meer. U kan bij ons een totaal aanbod vinden voor douchecabines, materiaal en een team van medewerkers die klaar staan om u te helpen.

En naar onderhoud toe?

Eens de douchebak geplaatst is en dagelijks in gebruik, zal u dit moeten onderhouden. Natuursteen kan u best voor ingebruikname impregneren met olie voor natuursteen. Zo worden vlekken voorkomen. U kan kiezen uit tal van merken, allen raden ze aan de olie 2x per jaar te gebruiken om uw natuursteen proper te houden.

Kunststof en leisteenlook douchebakken hebben geen verschil naar onderhoud toe. Dankzij de gladde afwerking zijn deze makkelijk te onderhouden en zeer hygiënisch. U zal ook al van de naam ‘douchevloeren’ gehoord hebben, deze worden gelijk met de vloer gemaakt, zodat er geen opstap meer is, een echte inloopdouche dus.