Gehard glazen schuifdeur kopen?

Opzoek naar een gehard glazen schuifdeur voor uw kantoor, woonkamer of badkamer? De hardglazen schuifdeuren van douchecabine.nl kunt u gebruiken in verschillende ruimtes in je huis, inclusief alle natte ruimtes als uw badmaker en doucheruimte.  

Op dit moment hebben wij drie types hardglazen schuifdeuren in ons assortiment. Namelijk een schuifdeur met volledig helder glas, een met matglas en één met matdecor. De drie types zijn er elk in drie verschillende maten beschikbaar.

Gehard glazen schuifdeur helder glas

De hardglazen schuifdeur met helder glas is een schuifdeur waaru doorheen kunt kijken. Dit heeft als voordeel dat er meer licht en ruimte ontstaat in uw woning of kantoor. Het voordeel van al onze geharde glasdeuren is dat het van 8 mm dik gehard veiligheidsglas is gemaakt. 

Gehard glazen schuifdeur matglas

Onze matglas schuifdeur van gehard glas is een schuifdeur die veel gebruikt wordt in badkamers en andere natte ruimtes. De reden hiervoor is dat het toch zorgt voor privacy, maar dat je wel veel licht in de ruimte krijgt, omdat de deur toch wel aardig wat licht doorlaat. De glazen deuren zijn onderhoudsvriendelijk, ze hebben een easy clean coating waardoor je de deuren zeer gemakkelijk kunt schoon maken. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk zijn ze ook duurzaam en krasbestendig. 

Gehard glazen schuifdeur matdecor

Wilt u liever een glazen schuifdeur voorzien van matglas met stroken en daar tussendoor helder glas? Dan is onze matdecor deur de perfecte oplossing voor uw woning of kantoor. Wij hebben deze schuifdeur in drie verschillende afmetingen: 

– 77,5 x 205 cm
– 90,0 x 205 cm
– 102,5 x 205 cm

Al onze andere scheufdeuren, de helderglas en matglas zijn ook leverbaar in deze drie maten.

Ophangsysteem wordt meegeleverd

De schuifdeuren worden geleverd met een ophangsysteem, zodat u direct de deur kunt ophangen. U heeft geen vloerrail nodig, de deur wordt namelijk met slechts één vloergeleider op zijn plaats gehouden. 

U kunt de deur installeren zonder of met kozijn en u heeft de mogelijkheid om de deur links of rechts te plaatsen. Heeft u verder nog vragen over onze gehard glazen schuifdeuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de chat, mail of telefoon.