9,2
984 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 uur geleden
9.2
9

Uitstekend en plezierig te woord gestaan met kundig advies

Bij mijn bestelling van Vouwdeuren en composiet douchebodem ben ik uitstekend en plezierig te woord gestaan met gevraagd èn spontaan, maar sowieso kundig en geduldig advies. Men durft ook tegen de klant in te gaan als dat de kwaliteit van het advies ten goede komt.

Prima verwachtingsmanagement mbt logistiek en product (al had men mij aan mogen sporen de kwaliteit van mijn muur/muren te controleren omdat de deuren van een 90x90 douche per stuk rond de 37 kg wegen). Maar dat vind ik een detail. Kun je namelijk zelf ook bedenken.

Probeert geen producten te pushen, zoals een doucheset of een douchekraan.

Douchecabine.nl krijgt van mij een dikke 9½ tenminste als ze allemaal zijn zoals Dhr Van Kleef. Die trouwens altijd binnen 12 uren op email reageerde.

PRODUCT
Composiet douchebodem niks mis mee. Kan zelfs een hoekje worden uitgezaagd voor leidingen-koof (na overleg met Douchecabine.nl).

Vouwdeuren zijn een uitstekende en mooi ogende oplossing voor doehetzelvers met een niet al te grote badkamer, die een douche erbij willen hebben, maar geen 'telefooncel' die de bewegings- en visuele ruimte beperkt.

Wel jammer dat de fabrikant van zo'n mooi product zulke kleine pruts plugjes bijvoegt. De vouwdeuren komen op een tegelwand met gezette tegels (en dat is niet ongebruikelijk). Dus echte grip in kalkzandsteen (indien aanwezig; of in de voegen daartussen) zit pas op 3 cm diepte. En dan kan dat ook nog eens één mátige tussenmuur zijn zoals bij mij.

Maar het eindresultaat met eigen pluggen is prachtig!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum
8

Goed

Snelle levering en goede service ,ze hadden vergeten de aansluitkoppelingen erbij te doen en wij kwamen er zaterdags pas achter hebben we gebeld en konden we ze toch ophalen was wel 2 uur op en neer maar anders hadden we een paar dagen stil gelegen dus nu konden we toch verder gelukkig
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Tilburg
10

Top service

Ik heb 5 jaar geleden een Trento basic douchecabine aangeschaft. Bij de installatie bleken er strips te missen, die waren door de fabrikant niet meegeleverd. Deze strips werden door douchecabine direct kostenloos nageleverd. Daarna heb ik tijdens de installtie een glazen wand laten vallen; ook deze kon worden nageleverd (uiteraard niet kostenloos ;-).
Tot slot is kort geleden, na vijf jaar gebruik, de douchekop kapot gegaan. Geen probleem voor douchecabine, deze kon voor een coulanceprijs ook worden geleverd en wel binnen 1 dag.
Top service! Dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amstelveen
10

Zeer klantvriendelijk

Na het sneuvelen van een deur tijdens de montage (door goedwillende buurman) zijn wij heel goed en snel geholpen.

Inmiddels veel plezier van de douchecabine.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zeist
10

Top.

Goed advies,en fijn te woord gestaan.Nog dingen uitgelegd en extra gebeld.
Toppie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Drimmelen
10

Top

Top Service Goede verpakking
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Terneuzen
8

Snelle levering

Duidelijk website en na bestellen zeer snelle levering
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert
10

Fijn ding, eenvoudig te plaatsen

Prima, snelle levering en voldoende geheel aan beschrijving. Goeie werkbeschrijving helpt bij eenvoudig montage.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goor
10

Perfect

Telefonisch goed te woord gestaan en snel geleverd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brielle
10

Zeer tevreden

Duidelijke website snelle bezorging super mooie douchecabine we zijn er heel blij mee
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen
984 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10