Liever een complete douchecabine?

Kies voor een complete douchecabine als u belang hecht aan zowel comfort als gemak. We verzekeren u vele voordelen aan het gebruik  van een gesloten douchecabine. Het gevoel van een heerlijk ontspannende douche kan u dus binnenkort ervaren. Neem een kijkje in de webshop en selecteer naar wens. Beslis welke complete douchecabine voor u ideaal is en goed zal staan in uw badkamer.

Sale
Vanaf:  1.095,00 Vanaf:  839,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  1.195,00 Vanaf:  909,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  945,00 Vanaf:  849,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  945,00 Vanaf:  849,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  945,00 Vanaf:  849,00
Bekijk
Sale
Sale

Een complete douchecabine, alleen maar voordelen.

Het eerste voordeel van een complete douchecabine is een zeer gemakkelijke installatie. Dankzij een goed bedacht systeem kan de douchecabine als een vast stuk worden geplaatst. Hiermee hebt u al een pak minder werk. Het tweede voordeel is dat alles in één keer geregeld is na installatie. Als er in uw huis en badkamer nog andere werken moeten gebeuren dan is dit een heuse tijdsbesparing. En als het nog niet voldoende is hebben we nog een voordeel op te noemen. Een complete douchecabine bespaart u ook heel wat kosten, de achterwand bestaat uit een gesloten gedeelte. Hierdoor kan u  het leidingwerk achter de wand wegwerken en hoeft u niets te betegelen.

Alle complete douchecabines op onze webshop zijn volledig lekvrij. Geen zorgen dus dat er mogelijk water op uw badkamervloer komt. Er zijn trouwens ook flexibele waterslangen voorzien, zo hoeft u niets uit te breken of aan te passen om de douchecabine op de waterleiding aan te sluiten.

Naar onderhoud toe is er ook over nagedacht. Het is mogelijk al het materiaal afnemen om schoon te maken. Enkele douchecabines kunnen geïnstalleerd worden zonder siliconen, dat voorkomt schimmel aan de randen.

Voorzie een thermostaatkraan zodat u de gewenste temperatuur kan kiezen tijdens het douchen, eventueel in combinatie met een regendouche.

Eindeloze mogelijkheden met een gesloten douchecabine

U kan kiezen tussen heel wat verschillende afmetingen van complete douchecabines, om naar wens te  gebruiken in uw badkamer. Ook de  keuzemogelijkheden naar vorm toe zijn uitgebreid zodat u de ruimte optimaal kan benutten. U hebt de keuze uit vierkante, kwart ronde en rechthoekige modellen.

U kan de gesloten douchecabines ook in andere kamers plaatsen, zoals een slaapkamer, op zolder of op het gelijkvloers. Dit opent heel wat mogelijkheden naar gemak toe, maar ook indien uw woning te huur staat kan dit een extra troef zijn.

Bent u nog aan het twijfelen, dan geven we graag het advies mee om een gesloten douchecabine te overwegen. U kan haast niet naast alle voordelen kijken. Stel al uw vragen aan iemand van onze medewerkers, zo bent u een stap dichter bij uw ideale badkamer.