Inklapbare vouwdeur

Voorzie uw doucheruimte van een handige inklapbare vouwdeur. Een vouwdeur is een douchedeur die in elkaar wordt gevouwen. Door deze constructie wordt er minder ruimte in beslag genomen dan met een openslaande douchedeur. 
U kunt zelf bepalen aan welke zijde u de douchedeur opent. Bekijk hieronder onze inklapbare vouwdeuren.

 

Speciaal voor kleine badkamer

Een inklapbare vouwdeur is de perfecte oplossing voor een kleine badkamer. In een kleine badkamer wilt u natuurlijk zo veel mogelijk ruimte behouden. Doordat de deur in elkaar vouwt gaat er geen loopruimte verloren.

Douchebak of tegelvloer

Heeft u een douchebak of een tegelvloer die u wilt voorzien van een handige vouwdeur? Dit is mogelijk voor beide situaties. De douchedeur sluit de ruimte volledig af waardoor uw badkamer droog blijft.

Voordelen inklapbare vouwdeur

  • Er gaat geen ruimte verloren.
  • Geschikt voor kleine badkamers.
  • Kan geplaatst worden op een douchebak of tegelvloer.
  • De vouwdeur is voorzien van veiligheidsglas.
  • Het glas is behandeld met antikalk. 
  • Hoogwaardige aluminium profielen.

Nadelen inklapbare vouwdeur

De opening van uw douche gaat kleiner zijn bij het in en uitstappen wat zorgt voor minder ruimte in de cabine. Zodra de deuren gesloten zijn is de normale ruimte weer beschikbaar.

Koop veilig en snel bij Douchecabine.be

Heeft u een mooie vouwdeur gevonden op onze website? Dan kunt u deze eenvoudig bij ons bestellen. Wij leveren alle bestellingen gratis door heel België. We hebben meer dan 15 jaar ervaring en helpen u graag!