Onze kwartronde douchedeuren

Iedereen heeft een andere voorkeur qua stijl. De ene wil rechte lijnen zien, de andere meer ronde vormen. Ook in de badkamer moet het niet allemaal even strak zijn, daarom zijn kwartronde douchedeuren een mooie oplossing in elk huis. Bezoek de webshop, daar kan u alle artikelen vinden om de douchecabine in een hoek van uw badkamer te installeren. Naar plaatsbesparing toe kan dit al tellen en het is ook een doordachte manier om uw badkamer efficiënt in te richten.

Alle kwartronde douchedeuren zijn gemaakt uit zeer duurzaam materiaal. Gehard veiligheidsglas zorgt ervoor dat er weinig kans op schade kan optreden. Er is ook een handig systeem voorzien om de deuren makkelijk af te nemen. In een badkamer krijg je te maken met veel vocht, de scharnieren en geleiders bestaan daarom uit speciale materialen die vochtbestendig zijn. Dus eenvoudig te plaatsen systemen, zeker met de bijpassende kwartronde douchebakken hebt u in geen tijd een nieuwe douche in de badkamer staan.

Kies uit het aanbod draaideuren met scharnier, schuifdeuren die dubbel of enkel openen en die met soepele lagers over een geleiderail open en dicht gaan. Er zijn ook modellen met extra gebruiksgemak, panelen die met een eenvoudige handeling los te maken zijn voor onderhoud. Bij levering ontvangt u ook alle bevestigingsmaterialen, waaronder stabilisatie stangen om het geheel te versterken. De gratis verzending is geldig op al onze producten, alles dus snel aan uw deur geleverd.

Hebt u een beslissing genomen, dan kan u na de levering direct aan het klussen. Hebt u toch nog enkele vragen over een artikel, neem dan contact op. Ons team van medewerkers helpt u graag verder met deskundig advies.