Douche nisdeuren

U ziet op onze website de mogelijkheden om een douchecabine in een hoek van een badkamer te installeren. Het kan zijn dat dat net niet praktisch is door de opstelling van andere meubelen of een toilet. Dan is het interessant om eens te kijken naar een douche met nis opstelling. De douchecabine staat dan tussen twee vaste wanden in een nis. Handig aan een nisdouche is dat u optimaal de ruimte benut en alle hoeken en uitsprongen van de kamer verwerkt in de douche. Alle materiaal is aanwezig om een nisdouche bij u thuis te installeren. Kijk  maar eens naar de mogelijkheden op de website die voor u een oplossing kunnen bieden. Een groot assortiment is aanwezig met alle materialen, verschillende maten en accessoires. Maak de juiste beslissing en bij vragen neemt u gewoon contact op met ons, we helpen u graag verder.

Sale
Vanaf:  374,00
Bekijk
Vanaf:  389,00
Bekijk
Sale
Sale
Vanaf:  690,00 Vanaf:  490,00
Bekijk
Sale
Oorspronkelijke prijs was: € 799,00.Huidige prijs is: € 649,00.
Bekijk

Wat zijn de voordelen van douche nisdeuren

U kan een moeilijk in te richten badkamer toch optimaal benutten met een nisdouche, maar niet alleen de invulling is een pluspunt, er zijn nog enkele voordelen aan verbonden. U kan de douchecabine lekvrij en spatwaterdicht houden omdat de nisdeuren strak afgewerkt zijn en geen water meer doorlaten. Niet meer dweilen of een natte vloer na een douche. De magneetsluitingen zorgen ervoor dat de nisdeuren volledig afgesloten zijn. Dat helpt naar duurzaamheid toe van de badkamer en zo voorkom je ook schimmel. Al onze nisdeuren zijn geschikt voor plaatsing op de douchebak zelf of rechtstreekse installatie op de badkamervloer. Dankzij het grote aanbod hebben we ook nisdeuren voor elk budget, met de gratis levering en aanbiedingen kan u heel wat centen besparen. Installeer alles zelf, het is niet eens zo moeilijk met onze deskundige uitleg. Nog een extra besparing dus.

Nisdeuren openen en sluiten

De verschillende maten, plaatsingsmogelijkheden en installatie met of zonder douchebak heeft u al gezien? Neem dan ook een kijkje naar de scharnieren en liftscharnieren die we voor u in voorraad hebben. Beide soorten assen, enkel en dubbel, kunnen op verscheidene manieren geopend worden. Ook de sluiting kan naar wens gemaakt worden. Hier ziet u op de website nisdeuren met of zonder profiel, zodat u alles kan afstemmen op mekaar binnen uw badkamer. Kies tussen een draaideur of een swingdeur, of een enkele of dubbele pendeldeur. Mocht de instap toch te klein worden, kies dan voor een schuifdeur. Zo maakt u meer ruimte in de badkamer. Al deze mogelijkheden zijn er voor u om toe te passen, een ideale oplossing om een douche in uw badkamer te krijgen. Aarzel niet om ons advies te vragen. Zo maakt u van uw project een succesverhaal en kan u nog jaren lang genieten van een uitstekende douche.