Onze inloopdouches

Een echte eye catcher is de inloopdouche, een ware trend in de badkamer tegenwoordig. Het leuke aan deze is dat u er een badkamer mooi mee kan inrichten. Een inloopdouche is open met een glazen wand omgeven zodat alles nog steeds zichtbaar is. Een badkamer ziet er compleet anders uit met zo een type van douche. Het mag mooi zijn, maar moet ook kwalitatief zijn. Dan bent u bij Douchecabine.be uiteraard aan het juiste adres. Degelijk materiaal waarmee u zelf aan de slag kan. En mocht u er toch niet uitkomen, onze medewerkers staan steeds klaar om u verder te helpen. Kies een inloopdouche, u kan deze snel en gratis bezorgen aan de beste tarieven.

Sale
Sale
Vanaf:  379,00 Vanaf:  344,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  385,00 Vanaf:  289,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  435,00 Vanaf:  294,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  259,00 Vanaf:  239,00
Bekijk

Geen drempel meer met een inloopdouche

Een inloopdouche geeft echt een luxueus gevoel in een badkamer, dankzij het ruimtelijk effect. Die uitstraling bevat nog enkele voordelen. De instap van zo een douche is zonder drempel of met een zeer klein opstapje. Wat voor veel mensen een luxe ervaring is. U hoeft niet meer bang te zijn uw voet te stoten of er moeten geen deuren meer geopend worden. U kan vrij in en uit de douche stappen. Onze inloopdouches zijn voorzien van een afvoergoot, dit voorkomt het gebruik van een drempel of opstap. De goot verwerkt u in de vloer, op het gedeelte waar de inloopdouche komt. Zo komen valpartijen niet meer voor, zo bent u steeds gerust als u gaat douchen.

Deze bouw zorgt ervoor dat inloopdouches makkelijk te plaatsen zijn. Alles hangt af van uw persoonlijke voorkeur, maar ons assortiment geeft voldoende mogelijkheden om een prima resultaat te halen. Al uw wensen zijn mogelijk dankzij het grote aanbod inloopdouches, inloop douchewanden de nog vele accessoires waar u zeker naar moet kijken.

We hebben tal van werknemers die uw plannen meehelpen vormgeven en u met raad en daad bijstaan. Hebt u maatwerk nodig, dan zijn ook daar de nodige oplossingen voor te bedenken.

Alle opties mogelijk

Bent u toe aan de installatie van de inloopdouche, overloop dan alle extra opties voor u van start gaat. U kan een inloopdouchewand op een aangepaste douchebak plaatsen, of u kiest ervoor om deze direct op de vloer te bevestigen. Alles in functie van uw voorkeur. Er is heel wat variatie in keuzes van douchewanden die u rond de inloopdouche wil plaatsen. Een enkele wand is wel voldoende, dit geeft een strakke en nette look. Maar er zijn ook tal van opties zoals een extra zijwand of een spatwand, zodat het water niet alle kanten op gaat.  Alle douchewanden zijn gemaakt van stevig veiligheidsglas en kunnen met de stabilisatiestangen bevestigd worden. Surf even door ons assortiment en overtuig uzelf van ons aanbod en de service die we aanbieden.