Bekijk al onze inbouwkranen

Voorzie uw sanitair van een stijlvolle Inbouwkraan en ervaar het bedieningsgemak.
Een inbouwkraan ziet er professioneel en verzorgd uit en er is geen leidingwerk zichtbaar. Of u nu kiest voor een inbouwkraan of opbouwkraan is natuurlijk afhankelijk van uw eigen voorkeur. Bekijk hieronder onze inbouwkranen. 

Sale
Sale

Uitgebreid assortiment inbouwkranen

Inbouwkranen zijn op meerdere plekken in uw sanitair te verwerken.

Denk hierbij aan een inbouwkraan voor in uw toiletruimte. Deze inbouwkranen bestaan vaak enkel uit een koud water aansluiting, waardoor er dus maar één leiding weggewerkt moet worden. Is er meer ruimte beschikbaar in de muur? Dan kunt u er ook voor kiezen om het water af te voeren via een leiding in de muur. Dit scheelt enorm veel ruimte in uw toilet en het ziet er ook nog eens prachtig uit!

In badkamers worden veelal mengkranen gebruikt om warm en koud water te kunnen hebben. Ook hier kan er voor gekozen worden om de leiding weg te werken.

Heeft u een douche en of een bad? Dan kunt u hier ook een inbouwkraan voor gebruiken. Met onze stijlvolle douchesets is er enkel een paneel zichtbaar om de douche mee aan te zetten, de glijstang en de douchekop met de doucheslang. Verder zit alles prachtig weggewerkt in de muur!

De voordelen van een inbouwkraan

Een inbouwkraan heeft een aantal voordelen ten opzichte van een normale kraan.

  • Bij een inbouwkraan worden alle leidingen weggewerkt in de muur. 
  • Het zorgt voor minder onderhoud aan de leidingen. 
  • Minder last van kalkaanslag op de leidingen, al is daar ook een waterontharder voor te gebruiken.

De nadelen van een inbouwkraan

Natuurlijk heeft een inbouwkraan niet alleen maar voordelen.
Zodra alle leidingen zijn weggewerkt in de muur kunt u er niet meer bijkomen. Dit is vooral lastig wanneer er later een keer lekkage optreedt. Zorg er altijd voor dat uw leidingen proper en goed zijn afgewerkt voordat ze worden weggewerkt.

Koop veilig en snel bij Douchecabine.be

Heeft u een mooi exemplaar inbouwkraan gevonden op onze website? Dan kunt u deze eenvoudig bij ons bestellen. Wij leveren alle bestellingen gratis door heel België. We hebben meer dan 15 jaar ervaring en helpen u graag!