Alle U-vorm douchecabines

Hieronder vindt u een overzicht van al onze U-vormige douchecabines. Het voordeel van de u-vorm douchecabine is dat u ze direct tegen de muur kunt plaatsen. Wanneer de ruimte er niet is voor het plaatsen van een hoek of een nis is een U-vormige douchecabine een perfecte oplossing. Doordat de tegels mooi zichtbaar blijven creëert een U-vormige douchecabine een zeer ruim interieur. 

Waarom een U-vorm douchecabine kopen?

Met het aanschaffen van een U-vorm douchecabine kunt u uw badkamer gemakkelijk opdelen in verschillende ruimtes zoals het toiletgedeelte en badruimte.
Het grootste voordeel van een U-vorm douchecabine is dat u hem tegen één muur kunt plaatsen. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw mooie tegels ook zichtbaar blijven. Daarnaast kunt u hem plaatsen op een douchebak en op een tegelvloer. De douchecabines worden kant en klaar verzonden, het enigste wat u moet doen is de douchewanden tegen de muur schroeven en de wanden afstellen om ervoor te zorgen dat ze waterpas staan.

Afmeting van een U-vorm douchecabine

Houd er rekening mee dat een u-vorm douchecabine met één deur vaak wat groter is en meer ruimte nodig heeft dan een douchecabine u-vorm met twee deuren. Het is daarom belangrijk dat u uw badkamer op de juiste manier gaat opmeten. Ons support team kan u daarmee altijd telefonisch ondersteunen, neem dan ook zeker vrijblijvend contact met ons op.