Alle vierkante en rechthoekige douchecabines

Als u uw badkamer aan het indelen bent dan moet u ook denken aan de vorm van een douchecabine. Gelukkig zijn er heel wat vormen te verkrijgen, er bestaan vierkante en rechthoekige douchecabines. Elke woning is anders, dus alle mogelijkheden moeten te verkrijgen zijn. Bij Douchecabine.be kunt u naar hartenlust rondkijken en de gewenste douchecabine kopen. Hebt u een vraag over een van onze artikelen, aarzel niet om contact op te nemen met een medewerker.

Sale
Vanaf:  429,00 Vanaf:  385,00
Bekijk
Sale
Sale
Vanaf:  465,00 Vanaf:  394,00
Bekijk
Sale
Vanaf:  735,00 Vanaf:  529,00
Bekijk

Rechthoekige en vierkante douchedeuren

Bekijk goed wat de verschillende vormen van alle douchebakken en deuren omvatten. Rechthoekige en vierkante douchedeuren zijn overal te gebruiken, net als de kwartronde en vijfhoekige modellen. U kunt ze overal in de badkamer plaatsen, een hoekopstelling is het meest logisch omdat u dan een ruime instap hebt naar de douchecabine toe. Dankzij de efficiëntie hiervan zijn vierkante of rechthoekige douchedeuren ideaal voor een kleine badkamer. Doordat u zelf kan installeren geeft u veel minder geld uit. Heeft u een kleine badkamer een laag plafond? Kies dan voor de douchecabines 180 hoog

Alle douchewanden bestaan uit duurzaam materiaal en we hebben zowel de enkele als dubbele deur variant op de webshop. Er zitten ook stabilisatiestangen bij, deze verzekeren de stevigheid bij gebruik en een lange levensduur. Dankzij de strakke look van de rechthoekige of vierkante douchewand past deze in elke stijl van badkamer.

Neem uw tijd om alle types van douchedeuren te bekijken op Douchecabine.be. Gebruik de keuzehulp om alle glassoorten, scharnieren, vierkante of rechthoekige douchewanden te bekijken. Onze prijzen zijn de laagste van de markt en met de gratis levering hebt u nog een extra besparing.